Vierailijoille

Kallio-Kuninkalassa sijaitsee useissa rakennuksissa runsaasti kokous- ja majoitus- sekä ruokailutiloja yritysten ja muiden organisaatioiden kokouksille ja koulutuksille. Lämminhenkinen tunnelma ja kotoinen keittiö tarjoavat yksilölliset puitteet tilaisuuksille ja konserteille. Voit päättää koulutus- tai kokouspäivän rentoutumalla perinteisessä saunassa Tuusulanjärven rannalla. Kesäaikaan Kallio-Kuninkalan kesäkahvila palvelee myös muita vieraita. Teemme yhteistyötä Järvenpään kulttuurikaupungin, Taideyliopiston ja muiden toimijoiden kanssa tarjoamalla monipuolisia, kaikille avoimia kulttuuritapahtumia.

Perhejuhlat

Muun toiminnan oheen mahtuu vuosittain muutamia perhejuhlia. Varauskäytäntönä on, että näitä voidaan vahvistaa korkeintaan puolta vuotta aikaisemmin.

Tilojen varaus

Tarkemmat tiedot eri kokous- ja majoitustiloista löydät sivulta Tilamme. Lisätiedot ja tilojen varaus: Yhteystiedot / Varaukset ja keittiö

Taideyliopistolle

Leonora ja Yrjö Paloheimon säätiö luo tilaa luovuudelle. Kipinöidäkseen luovuus tarvitsee aikaa, tilaa ja tahtoa. Tämän tilan antaminen on säätiömme tehtävä.

Haluamme edistää suomalaista taidekoulutusta ja tukea nuorten taiteilijoiden kasvua. Tehtävää toteutamme tarjoamalla Taideyliopiston käyttöön Kallio-Kuninkalan tilan Järvenpäässä, Tuusulanjärven ainutlaatuisessa kulttuuriympäristössä.

Kehitämme opiskelijoiden, opettajien ja tutkijoiden tarpeisiin tiloja, jotka ravitsevat luovuutta ja antavat rauhan keskittyä. Huolehdimme paikasta rakkaudella – se on meillekin kuin koti.