Kallio-Kuninkalassa on erilaisia kokous- ja majoitustiloja useissa eri rakennuksissa. Entisen maatilan asuin- ja talousrakennukset pihapiireineen ovat Museoviraston suojelemia, joten niihin ei voida kaikilla tavoin toteuttaa esteettömyyttä nykyvaatimusten mukaisesti. Kysy tarkempia tietoja esteettömyydestä kokous- tai majoitusvarauksen yhteydessä.

Kulkuyhteydet

Julkiset liikennevälineet: Linja-autopysäkit ovat Järvenpääntiellä Kallio-Kuninkalan alueen vieressä. Lähimmät juna-asemat ovat Ainolan asema (n. 2 km päässä) ja Järvenpään asema (n. 4 km päässä). Järvenpään asemalla on taksiasema. Ainolan aseman läheisyydessä ei ole taksiasemaa.

Kallio-Kuninkalan rakennusten lähellä on parkkipaikkoja ja saattoliikenne pääsee rakennusten eteen.

Rakennusten välillä on hiekkateitä, korkeuseroja, portaita ja polkuja. Joidenkin rakennusten kuistille voidaan asentaa kulkuluiska pyydettäessä. Portaiden korkeuserojen vuoksi kulkuluiskaa ei kuitenkaan saada turvallisesti asennettua kaikkiin rakennuksiin.

Ylä-Kuninkala

Päärakennuksen etuoven portaissa on inva-hissi. Rakennuksessa on kynnyksiä. Rakennuksessa ei ole inva-wc:tä eikä hissiä yläkerran majoitustiloihin.

Navetta

Konserttisaliin pääsee Navetan kulkusillan kautta esteettömästi. Navetan alakerrassa on inva-wc, jonne pääsee portaiden kautta tai esteettömästi ulkokautta kulkusiltaa pitkin. Rakennuksessa ei ole hissiä.

Metsä-Kuninkala

Metsä-Kuninkalan kuistille voidaan asentaa kulkuluiska.  Rakennuksen alakerrassa on kaksi majoitushuonetta ja inva-wc. Toisen kerroksen majoitustiloihin kuljetaan portaita pitkin. Rakennuksessa ei ole hissiä. 

Ala-Kuninkala

Rakennuksessa on jyrkkiä portaita sisäänkäynnin ja majoitustilojen yhteydessä. Rakennuksessa ei ole inva-wc:tä eikä hissiä.

Pehtoori

Sisääntulokuistilla on jyrkät portaat, joihin ei saa kulkuluiskaa. Majoitustiloissa ei ole inva-wc:tä.